Jimco Benelux

Over ons

Jimco Benelux is het bedrijf achter enkele van ‘s werelds meest unieke oplossingen voor lucht- en afvalwaterzuivering en sterilisatie.                        

Technologie voor de toekomst

Sinds het ontwerp van zijn allereerste luchtreinigingsunit in 1993, heeft Jimco Benelux alleen maar vooruitgekeken. Tegenwoordig leveren wij onze producten aan een groot aantal industrieën en instellingen over de hele wereld. Ons klantenbestand bestaat uit fabrieken binnen de voedingsindustrie, commerciële keukens, scholen en verpleeghuizen.        

Kwaliteit is getest

bij gerenommeerde laboratoria

uniek in zijn soort

gepatenteerde ozon technologie

Milieuvriendelijk

volledig chemicaliën-vrij

25 jaar ervaring

met wereldwijde topreferenties

Innovatieve, bewezen techniek

40 jaar ervaring in de voedselverwerkende industrie leert ons dat bij bestaande reinigingsmethoden de mens de bepalende factor is. Het is voor mensenhanden onmogelijk om alle machines en apparaten in een ruimte voor 100% schoon te krijgen.  Met onze Jimco UVC/03 techniek kunnen we microbiologische vervuiling, schimmels en virussen efficiënt en effectief aanpakken. We pakken de lucht aan, de aerosolen in de lucht en de oppervlaktes waar de lucht mee in contact komt.

Missie

Onze missie is om milieubewustwording te vergroten en de implementatie ervan te versnellen, met als doel de wereld chemicaliënvrij te maken zonder het resultaat in gevaar te brengen.

JIMCO Benelux gebruikt de krachten van de natuur om een milieuvriendelijk, chemicaliënvrij proces te creëren voor luchtzuivering, waterzuivering en oppervlaktedesinfectie dat in veel verschillende industrieën toepasbaar is.

Met onze milieuvriendelijke oplossingen bestrijden wij VOS (vluchtige organische stoffen), bacteriën, virussen, schimmels, voedselverspilling, chemicaliën, brandgevaar en geuren. Onze klanten behalen met onze producten veel betere resultaten dan met chemicaliën.

Visie

Onze visie is om onze milieuvriendelijke oplossingen over de hele wereld beschikbaar te maken voor alle industrieën en huishoudens. Mensen, overheid en autoriteiten informeren over vervangende oplossingen met betere, snellere en milieuvriendelijke resultaten in plaats van chemicaliën. We willen kwaliteit behouden in een chemicaliënvrije wereld.

Hoe werkt het precies?

 Bekijk hiernaast onze productpresentatie, waarin onze concepten en de werking van Jimco technologie wordt uitgelegd.

 

Ons team

Ingrid van Deursen

Mede-eigenaar /
luchtdesinfectie adviseur

Jan van Deursen

Algemeen directeur / 
industriële oplossingen