effectieve desinfectie

zonder handmatige procedures, chemicaliën of water

Vanwege de steeds strengere hygiëne-eisen in de agrarische sector, wordt UV-C-licht steeds vaker gebruikt om micro-organismen zoals bacteriën, schimmels en virussen te elimineren.

JIMCO is gespecialiseerd in het verwijderen van micro-organismen en geuren. De UV-C & Ozon-technologie is een unieke oplossing voor volledige desinfectie van oppervlakken in stallen en boerderijen. Normaal vereist het desinfecteren van oppervlakken en materialen een handmatige handeling. JIMCO desinfecteert de lucht en oppervlakken automatisch, wat een groot aantal voordelen oplevert voor de bedrijfseconomie, het milieu en de boerderij.

Kwaliteit is getest

bij gerenommeerde laboratoria

Uniek in zijn soort

gepatenteerde ozon technologie

Milieuvriendelijk

volledig chemicaliën-vrij

25 jaar ervaring

met wereldwijde topreferenties

Ei-ontsmetting op pluimveeboerderijen en opslaglocaties

Het desinfecteren van eieren is van levensbelang voor pluimveehouderijen en eieropslaglocaties. Gemiddeld duurt het 2-6 dagen na de leg, voordat een ei een wordt gewassen en gedesinfecteerd. Op de pluimveeboerderij, in opslaglocaties en tijdens het transport, kunnen (kruis)bestemmingen ontstaan. Dit kan leiden tot een uitbraak van ziekteverwekkers en het moeten terughalen van besmette eieren.

Desinfectie èn verhoogde legprestaties tegelijk

De mobiele, makkelijk te gebruiken, Jimco FLO-D mini-apparaten kunnen eieren in alle stadia desinfecteren. Zelfs al op de boerderij. Met de Jimco FLO-D roeit u duistere kevers, meelwormen, mijten, luizen of bedwantsen volledig uit in slechts 24-48 uur. Na een goede schoonmaakbeurt van uw stallen, doodt onze luchtreiniger alle ziekteverwekkers, schimmels en ongedierte op uw boerderij. Daarnaast verhoogt een schonere lucht, met minder ammoniak, de legprestaties van uw kippen.

Let op: mensen of dieren mogen niet aanwezig zijn in een kamer of gebied dat wordt behandeld met de Flo-D.

Hoe werkt het nu precies?

Jimco technologie is toepasbaar in verschillende bedrijven en sectoren. Zie hiernaast onze productpresentatie voor meer info en uitleg over de werking.

Wil je meer weten over Agro air concepts? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.